Close

Gumiabroncs és felni webáruház - Roll-Trade Kft.

A Roll-trade Kft. 1991-ben alakult, melynek fő profilja a holland Vredestein gumiabroncsok kizárólagos importja, bevezetése volt hazánkban. Ez a tevékenység igen sikeres volt, amit mi sem bizonyít jobban, hogy amikor a Vredestein cég gumiabroncsainak forgalmazását saját kezébe vette Magyarországon, a Roll-trade Kft. által kitaposott utat, csatornákat használta fel és használja napjainkban is.

Ezt követően a cégvezetés döntése alapján a gumiabroncsok kizárólag internetes kereskedésére váltottunk, melynek következményeként létrejött a GumiabroncsXXL.hu gumiabroncs és alufelni webáruház.

A gumiabroncs webáruház nyújtotta lehetőségek további profilbővítésre sarkallták a céget, miután számos gumigyártó által forgalmazott gumiabroncs kereskedésével egészült ki a termékkínálat a Vredestein márka mellett. A nagy gyártókkal - Vredestein, Michelin, Pirelli - a cég közvetlenül tartja a kapcsolatot, ezáltal a gumiabroncs webáruház a piaci versenyben igazán versenyképes árakkal szolgál. Ezt híven tükrözi a cég szlogenje is: "Minőségi gumiabroncsok megfizethető árakon".

A gumiabroncs webáruházban bárki megtalálhatja a számára legkedvezőbb gumiabroncs terméket a legelterjedtebb márkáktól és méretektől egészen a prémium kategóriákig, vagy akár kisteher abroncsokig.

A gumiabroncs forgalmazás mellett acél- és alufelni termékek is megtalálhatóak az árukészletben.